Home

175 Jaar Kwaliteit en Groei!

Arie Blok Animal Nutrition bestaat 175 jaar! Een bijzondere gebeurtenis waar we graag bij stilstaan. Het begon in 1839 met de winkel van Laurens Blok, de overgrootvader van de huidige directeur. Hij verkocht naast kruidenierswaren ook graan en meel voor thuisgebruik. De winkel was ook toen al gevestigd in Woerden.

Door de jaren heen groeide het bedrijf uit tot het huidige Arie Blok Animal Nutrition: een grote diervoederproducent met speciaalvoeders voor bijna alle dieren, 'van muis tot olifant'. Natuurlijk waren er goede en slechte tijden, maar door trouw aan de eigen kernwaarden en voortdurende innovatie werden zelfs de meest turbulente tijden overleefd.

Arie Blok Animal Nutrition voert momenteel de merken Kasper Faunafood, HippoStar, Hope Farms, Canex Dynamic en Arie Blok (graanproducten). Stuk voor stuk merken met een grote toekomst, ook buiten de landsgrenzen. Een toekomst die, in lijn met de lange familietraditie, steeds nieuwe producten en nieuwe groei zal laten zien. Op naar de volgende mijlpaal!

Arie Blok 175 jaar Lees meer...
 


  


Klik op de play button om het filmpje af te spelen.