Home > Over Arie Blok > Algemene informatie

Algemene informatie

Al sinds 1839 houdt Arie Blok zich bezig met granen, graanproducten en mengvoeders.  Arie Blok BV is tegenwoordig één van de grootste graanverwerkende bedrijven in Nederland. De ervaring en grote kennis uit de professionele veeteelt vormen het fundament  voor productontwikkeling en productie van een breed scala aan  hobbyvoeders. 

Onder de bedrijfsnaam Arie Blok Diervoeding worden de merken Kasper Faunafood, EquiFirst, HobbyFirst, – Hope Farms – Canex – Feline en Arie Blok gevoerd, die allen staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het totale assortiment bestaat uit meer dan 900 verschillende producten.

Borg staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid realiseren wij door heldere inkoopeisen te stellen aan onze leveranciers en hun producten. Deze dienen aan de strengste eisen te voldoen (GMP+ Internationaal). Gecertificeerde externe laboratoria bewaken de kwaliteit.

Sinds begin 2015 is Arie Blok BV onderdeel van de Arvesta-groep. Door samenwerking op het vlak van aankoop van grondstoffen, know how van producten, productie van gespecialiseerde producten, marktaanpak, etc., ontstaan belangrijke schaalvoordelen. De Groep Arvesta produceert meer dan 225.000 ton hobbyvoeders per jaar

Back to Top