Besterly_logo
WOERDEN – Vanaf 1 mei treden de paardenvoeders Hippostar en Besterly gezamenlijk vernieuwd naar buiten onder de commerciële naam EquiFirst. Het van origine Belgische paardenvoermerk EquiFirst is al jaren een vaste waarde in vele landen in Europa. Nu is het tijd voor een volgende stap en worden de krachten gebundeld voor de Nederlandse markt.

EquiFirst heeft vanaf mei maar liefst 36 producten in het assortiment, waarvan 14 nieuw zijn voor de Nederlandse introductie. Dankzij een nauwe samenwerking met de universiteit van Gent en vele fokkers zijn de laatste wetenschappelijke inzichten verwerkt in de voeders. Dit heeft geleid tot producten als Frysk Mix, Booster Mix en een graanvrije muesli. Commercieel manager Hermen Jan Lok zegt: “Wij zijn erg blij met deze ontwikkeling. Er ontstaan nu zoveel meer mogelijkheden, ook qua research. Dat geeft veel vertrouwen voor de toekomst. Wij beschikken nu over een uitgebreid en duidelijk assortiment voor paarden met voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte het perfecte product.”

In de grootste voedingslijn ‘sport en vrije tijd’ met acht producten, zijn vier producten nieuw. Opvallend zijn de EquiFirst Fibre all-in-one en de seniorenslobber. In de topsportlijn worden ook vier nieuwe producten aangeboden. Het meest opvallend misschien is wel de muesli met Omega 3. In het algemeen wordt veel gebruikgemaakt van bijzondere grondstoffen, zoals rijstzemelen, soyavlokken, timothee, brandnetel en geëxtrudeerd lijnzaad.

Bestaande gebruikers van Hippostar en Besterly hoeven niet te vrezen: het voer dat hun paarden gewend zijn, is onder een nieuwe naam terug te vinden in het uitgebreide EquiFirst-assortiment.

Ook in de fokkerij-lijn biedt EquiFirst overigens twee nieuwe producten, zoals een muesli voor zogende merries en een brok voor opgroeiende paarden.

Voor meer informatie:
Arie Blok Animal Nutrition, Postbus 30, 3440 AA Woerden
Hermen Jan Lok
hj.lok@arieblok.nl

Arie Blok Animal Nutrition behoort tot de Groep AVEVE

Fotobijschrift: Team EquiFirst, met v.l.n.r. Esther Audiffred (jr product manager), Erik Kroot (vertegenwoordiger), Gerard Egberink (vertegenwoordiger), Dirk Sanders (export manager), Hermen Jan Lok (commercieel manager), Mieke Vork (key account manager), Wil Jansen (salesmanager) en Henk Bart de Poel (vertegenwoordiger).