Home banner graanverwerkende bedrijven en dierenvoeding

Al sinds 1839 houdt Arie Blok zich bezig met de verwerking van granen en het produceren van mengvoeders. Arie Blok Diervoeding is tegenwoordig een vooraanstaande leverancier van een uitgebreid assortiment hoogwaardige diervoeding en aanverwante producten.
Onze jarenlange ervaring en grote kennis op het gebied van specifieke voedingsbehoeften van dieren heeft ertoe geleid dat wij met veel succes een uitgebreid assortiment diervoeding aanbieden, letterlijk van muis tot olifant!

Onder de bedrijfsnaam Arie Blok Diervoeding worden onder andere de volgende drie merken in de markt gezet. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid, dit geldt voor ons assortiment en voor ons bedrijf.

Kasper Faunafood; kwaliteitsvoeding voor hobbymatig gehouden en exotische dieren. Kasper Faunafood is al jarenlang favoriet bij (semi) professionele fokkers en is een groot leverancier aan dierentuinen in binnen- en buitenland. Diervoeding van muis tot olifant!

HobbyFirst; een compleet assortiment diervoeding voor gezelschapsdieren. Voor HobbyFirst staat topkwaliteit voor uw dier op de eerste plaats, vandaar onze naam HobbyFirst.

EquiFirst; een uitgebreid assortiment paardenvoeding en supplementen dat het juiste product biedt voor elk paard in iedere levensfase, in elke discipline en bij specifieke behoeften. Onze slogan vat het mooi samen: EquiFirst, feeding your dream.

Borg staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid realiseren wij door scherpe inkoopeisen te stellen aan onze leveranciers en hun producten. Deze producten dienen aan scherpe eisen te voldoen welke vallen binnen GMP+ International en GMO MI 105 certified. Gecertificeerde externe laboratoria bewaken de kwaliteitseisen.

Sinds begin 2015 is Arie Blok BV onderdeel van de Arvesta-groep. Door deze samenwerking ontstaan belangrijke schaalvoordelen op het gebied van aankoop van grondstoffen, know how van producten, productie van gespecialiseerde producten, etc. De Arvesta-groep produceert meer dan 225.000 ton hobbyvoeders per jaar.

Woerden

Bezoekadres
Leidekkersweg 2A
3449 JH Woerden
The Netherlands

Postadres
Postbus 30
3440 AA Woerden
The Netherlands

KVK
30133415

© 2024 Arvesta. All rights reserved.
Arvesta