certificaat

GMO-Controlled-gecertificeerd

De fabriekslocatie van Arie Blok in Woerden is tegenwoordig GMO-Controlled gecertificeerd. Dit houdt in dat voor de productie van voeders en voedermiddelen uitsluitend gebruik gemaakt wordt van grondstoffen die niet genetisch gemodificeerd zijn.

Arie Blok is gespecialiseerd in de productie van een breed scala aan diervoeders en bewerkte graanproducten. Hobbydiervoeders vormt de hoofdmoot, maar er worden ook private label-voeders voor de professionele veehouderij geproduceerd. Gespecialiseerde productie- en opzaklijnen zorgen voor een hoge standaard in kwaliteit van alle producten die de fabriek verlaten. Een nieuw aspect wordt hieraan toegevoegd, namelijk GMO-Controlled gecertificeerd.

GMO-Controlled & VLOG-gecertificeerd

Arie Blok verwerkt uitsluitend nog grondstoffen die niet genetisch gemodificeerd zijn. Dit resulteert erin dat alle diervoeders en graanproducten standaard vrij van gmo’s zijn. Om deze situatie te kunnen borgen is Arie Blok GMO-Controlled gecertificeerd. Deze module van GMP+ International wordt geaccepteerd door VLOG (Verband Lebensmittel Ohne Gentechnik) in Duitsland en maakt dat de producten ook geschikt zijn voor bijvoorbeeld melkveebedrijven die verplicht zijn VLOG-gecertificeerde voeders te kopen.

Bezoekadres
Leidekkersweg 2A
3449 JH Woerden
The Netherlands

Postadres
Postbus 30
3440 AA Woerden
The Netherlands

KVK
30133415

© 2024 Arvesta. All rights reserved.
Arvesta